Kumppanuudella vaikuttavuutta vastuullisuusviestintään

Ekokompassi on suomalainen ympäristöjärjestelmä, joka soveltuu kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille koosta ja toimialasta riippumatta. Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä pohjautuu kansainväliseen ISO 14001 -standardiin. Ympäristöohjelma auditoidaan ulkoisesti, jonka jälkeen yritykselle myönnetään ympäristösertifikaatti.

ekokompassi-prosessi-FI-2048x972.png


Ekokompassi-ympäristöohjelman luoneella organisaatiolla on erinomainen lähtökohta vastuullisuudesta viestimiseen, sillä ympäristötyö on valmiiksi koottuna. Ekokompassin asiakkaat ovatkin jo pitkään kaivanneet käytännön tukea ympäristötyön viestimiseen. 


Konseptoimme yhdessä Ekokompassi-tiimin kanssa kolme erilaista vastuullisuusviestinnän palvelua Ekokompassin asiakkaille. Palvelun tarkoitus on tarjota rohkeutta ja sparrausta vastuullisuusviestintään asiantuntijan tukemana. Tapaamisten myötä vastuullisuustavoitteet ja jo tehdyt toimenpiteet puetaan viestittävään muotoon, jolloin yritys saa parhaan hyödyn tehdystä ympäristötyöstä.  

ekokompassi-neuvonta-768x863.png


Lue tarkemmat palvelukuvaukset Ekokompassin sivuilta, varaa sparraus ja valmistaudu siivittämään vastuullisuusviestintäsi uudelle tasolle.

Kuvat: Ekokompassi





Karoliina Hovi